20 januari 2022

Maak je werknemers blij met een kerstpakket

2 min read

Het einde van het jaar is een mooi moment om de waardering voor je werknemers en collega’s te laten blijken. De kerstboom die op kantoor staat, de versieringen in de raamkozijnen, werkelijk alles krijgt een feestelijk tintje. Waar veel mensen ook erg naar uitkijken, zijn natuurlijk de kerstpakketten! Het voelt alsof je een groot cadeau krijgt van de baas. Dit feestelijke gevoel is een prachtige afsluiter van het jaar. En omdat je wilt dat de inzet volgend jaar alleen maar groter wordt, is het slim om het een beetje groots aan te pakken.

Wat stop je in het pakket?

Het begint natuurlijk met het uitkiezen van de inhoud van je kerstpakket. Ga je voor een fysiek pakket met een doos en een hoop spullen erin? Dan is het waarschijnlijk kiezen uit voedselwaren, huishoudelijke apparaten of bad & douche spullen. Dit zijn de populairste categorieën. 

Ga je voor een cadeaubon? Dan is het nog steeds de vraag waar die uitgegeven kan worden. Je kan voor nuttige winkels gaan, zoals een IKEA cadeaubon, maar weet je bijvoorbeeld dat een aantal medewerkers helemaal gek zijn van lekkere parfums en douchegels? Dan vallen de Rituals en de Douglas vast meer in de smaak! 

Kerstpakketten

Wanneer deel je het pakket uit?

Het leukste moment is natuurlijk vlak voor de kerst. Als je het begin december al uitdeelt zitten we nog volop in de Sinterklaas sfeer. Maar doe het ook niet pas na de kerst, want dan kijken we alweer volop uit naar de jaarwisseling. Houd eventueel ook rekening met geplande vakanties van de werknemers. Het is natuurlijk niet wenselijk om iedereen het kerstpakket op een andere dag te overhandigen. Zeker als iedereen hetzelfde pakket krijgt, dan is de verrassing er zo vanaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *