20 januari 2022

Klusjes doen in en aan het huis

2 min read

De afgelopen tijd hebben wij met z’n allen meer tijd thuis doorgebracht dan dat we eigenlijk normaal doen. Vanwege de getroffen maatregelen werd ons geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken en om thuis te blijven. Het thuis werken was even wennen, maar daar had ik weinig moeite mee. Ik heb thuis een goede werkplek ingericht waar ik aan de slag kon gaan en al mijn opdrachten voor werk kon maken. Ik had al een goed bureau tot mijn beschikking en ik beschikte over alle benodigde apparatuur. Naast dat ik meer thuis zat voor mijn werk, besteedde ik daarnaast ook veel meer tijd thuis dan dat ik normaal gesproken zou doen. Ik kan niet zo goed stil zitten, dus heb ik besloten om wat klussen thuis te gaan doen. Nog niet heel lang geleden ben ik in mijn nieuwe woning ingetrokken en daar moest nog wel het een en ander aan gebeuren. Echter heb ik daar aan het begin niet de tijd voor gehad om daar een start een te maken. Daarom heb ik een overzicht gemaakt van de klussen die gedaan moesten worden voor een later moment. Nu ik meer tijd thuis zat, was dat de uitgelezen mogelijkheid om wat klussen op te pakken. Het moest namelijk er toch een keer van komen. Daarom heb ik besloten om de armen uit de mouwen te slaan en om aan de slag te gaan met mijn woning. Hieronder zal ik je wat meer vertellen van de klussen en de aanpassingen die ik heb gedaan.

Aan de slag

Als eerste heb ik de verfkwast gepakt en ben ik begonnen met het schilderen van mijn muren en van mijn plinten. Die hadden namelijk wel een nieuwe likje verf nodig. Dat was een klus waar ik wel een weekend mee bezig ben geweest. Daarna ben ik verder gegaan met het kopen van nieuwe accessoires voor in mijn woning. Ik had in de loop van de tijd een grote wenslijst opgesteld van producten die ik graag wilde halen. Nadat ik eenmaal alles in huis had, kon ik mijn woning verder naar wens inrichten. Als laatste heb ik mij bezig gehouden met het plaatsen van nieuwe verlichting. Ik heb besloten om led spots te kopen en om deze in mijn woonkamer en in mijn keuken te plaatsen. Het zijn erg mooie lampen die fijn licht geven en ik kan deze lampen zelfs handmatig aanpassen qua kleur en qua felheid. De lampen hebben een positief effect gehad op de rest van mijn interieur en achteraf is het een goede keuze gebleken om led verlichting aan te brengen.