2 december 2021

Hoger in de zoekresultaten? Zo doe je dat!

2 min read

Online marketing is een vak apart. Net zoals veel beroepen dat zijn. Het is aan te raden om een specialist te zoeken die jou volledig kan helpen met het bedenken en uitvoeren van een online marketing plan. Er zijn verschillende soorten disciplines binnen online marketing die het benoemen waard zijn. Ben je benieuwd welke? Lees dan vooral even door.

Zoekmachine

Een vraag die wij veelvuldig krijgen is “ik wil hoger in Google” maar hoe doe ik dat? Een hele leuke vraag die wij niet één, twee, drie kunnen beantwoorden. Het antwoord is natuurlijk dat je hoger in Google komt met verschillende zoektermen waarin veel werk en tijd wordt gestoken. Via een lange termijn strategie, SEO, kom je hoger in de gratis zoekresultaten van Google.

Hoe zit het dan met de advertenties in Google? De advertenties in Google is weer een andere tak binnen online marketing. Het grote verschil is, is dat je letterlijk je plek inkoopt. Dat kost je dus iedere keer dat je bovenaan staat en iemand op jou klikt geld. Dit noemen we SEA. In tegenstelling tot SEO waar de bezoekers die op jouw linkje klikken gratis zijn. Uiteraard nemen we dan de kosten van het online marketing bureau niet mee.

Social media

Naast een van de meest bekende vormen van online marketing is er nog een andere belangrijke dienst. Namelijk social media adverteren. Dit is zo populair omdat er heel veel mensen zijn die social media gebruiken en je jouw producten of dienst goed visueel kan weergeven door middel van afbeeldingen of video’s. Daarnaast zijn de mogelijkheden ongekend met onder andere Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok en ga zo nog maar even door!

Online marketing

Ben jij benieuwd wat een online marketing bureau voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact op met een bureau in jouw buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *