20 januari 2022

Goedkope thermorol aanschaffen

1 min read
thermorol

Thermorol is iets dat je vaak nodig hebt als je producten verkoopt in een fysieke winkel. Zo kan je je klanten voorzien met een kassabonnetje. Deze rol raakt echter snel leeg. Daarom is het een goed idee om grote hoeveelheden in één keer te kopen. En daarvoor kan je het best terecht bij een groothandel. In een groothandel kan je namelijk altijd rekenen op scherpere prijzen. En er is nog een ander groot voordeel: de producten zijn er meestal in voorraad. Daardoor hoef jij niet lang te wachten op je bestelling.

thermorol

Voordelen van thermorollen

Als je nog nooit eerder van thermorollen hebt gehoord, loont het de moeite om dit te ontdek. Het is een goed alternatief op de klassieke kassarol, omdat het je mogelijk maakt om zonder inkt kassabonnetjes te voorzien aan je klanten. Zo spaar je met verloop van tijd heel wat geld uit.

Maar hoe is dit mogelijk? Thermorollen zijn een soort kassarollen die gemaakt zijn uit speciaal thermisch papier. De afdruk op het papier komt tot stand aan de hand van verhitting. Dat maakt inkt dus overbodig. Als nadeel heb je wel dat dit soort papier sneller kreukt en dat de afdruk in bepaalde omstandigheden kan vervagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *